Logg inn med ditt passord for å redigere hjemmesiden!

Skriv inn epostadressen din (må være den som er registrert på Mekke), og trykk på "Send meg passord" for å bli tilsendt nytt passord på epost.

Hopp til innhold

Aktiviteter 2022

Skytetider 2022
Skytetider Tenaasen

Jegerprøvekurs

Årets jegerprøvekurs vil gå over to langhelger; 13.-15. mai og 17.-19. juni. Eksamen er planlagt til 20. juni.
Pris for kurset er kr. 1900 for medlemmer/ kr. 2400 for øvrige. Eksamensavgift kommer i tillegg. Deltakerne må også skaffe seg boka "Jegerprøven med Norges Jeger- og Fiskerforbund".
Instruktør er Martin Haugestad.
Påmelding på epost; oppgi navn, adresse, fødselsdato og mobilnummer.
Påmeldingsfrist er 5. mai.

Kurs- grunndressur
Vi starter opp med dressurkurs 4. mai kl. 18.00. Kurset går over seks kvelder der første samling er teori. De øvrige kveldene er praktisk trening med hundene.
Noe av det som det skal jobbes med på kurset er; kontakttrening, sitt/ bli sittende, innkalling, gå pent i bånd, etc. Det blir individuell tilpassing og maks seks ekvipasjer på gruppa.
Kurset koster kr. 1500 for medlemmer/ kr. 2000 for øvrige.
Påmelding/ informasjon til kursinstruktør Anita Bakken mob. 980 12 083, mail glahund@gmail.com
Opplys om rase og alder på hunden ved påmelding.
Frist for påmelding er 27. april

Jaktlederkurs
Kurset "Storviltjegerens ansvar- mer enn du tror" blir avholdt på Tenaasen helgen 17.-18. juni. Påmelding gjøres via aktivitetskalenderen på hjemmesiden til NJFF-Hedmark innen 3. juni.
Kursprogram.

Gjennomførte aktiviteter 2022:
Temakveld- våpenstell 30. mars.
Kurs i føring av hund i fjellet 31. mars-3. april.

Del denne siden med andre!

Share on FacebookShare on Twitter